Først av alt er det to store forskjeller på å logge inn i kundeweb,

1. Du er blitt lagt til av en kollega/regnskapsfører/dgl, slik at din e-post allerede er oppført i vår kundeweb og du er knyttet opp mot enten et selskap el regnskapskontor.

• Da du første gang velge Sign up/registrer deg, skriv inn din e-post, lag et passord og klikk Sign up/registrer. Du får opp våre vilkår, klikk jeg forstår. Du er deretter innlogget, videre innlogginger trenger du kun gå til "logg inn".

2. Du skal opprette en ny bruker- og heller ingen andre personer har gjort dette tidligere til ditt selskap.

• Da velger du Sign up/Registrer deg, fyller inn din e-post og lager et passord. Klikk Sign Up/Registrer.

• Du får opp våre vilkår, klikk jeg forstår.

• Fyll deretter inn selskapsinnstillinger og klikk Bekreft. *Vi må godkjenne din bruker før du kan logge inn igjen, du får en epost av oss når dette er utført.

*Dersom noen har opprettet en bruker tidligere på ditt selskap -må enten de eller Kravia legge til din e-post/bruker på selskapet.

Har du logget inn tidligere, men husker ikke passord, klikk på "husker du ikke passordet?" Sjekk gjerne spam filter'junkmail'søppelkurv og flytt re-sett passord mailen tilbake til din innboks og opprett nytt passord.