Når du har startet en inkassosak enten via integrasjon eller direkte fra vår kundeweb er det mulig å pause saken eller trekke den fra videre saksgang.

Du kan gjøre dette på to måter:

1. Gå til faktura; benytt søkefelt for å velge sak; du kan søke på navn, fakturanummer eller saksnummer. Eller Klikk på Status velg filter; pågående, venter godkjenning, rettslig tiltak og på vent, lagre filter

2. Huk av i boksen og klikk pause/trekk inkassosak. *Det er ikke nødvendig med beskjed om hvorfor saken ble stanset, men det kan evt kjapt informeres til oss via Chat, skriv enten saksnr, fakturanr. og oppgi årsak.

Du kan også stanse saken når du har klikket inn på debitor-navnet og nytt vindu åpnes: