Når du har startet en inkassosak enten via integrasjon eller direkte fra vår kundeweb, er det mulig å pause saken eller trekke den fra videre saksgang.

Du kan gjøre dette på to måter:

1. Gå til faktura; benytt søkefelt for å velge sak; du kan søke på navn, fakturanummer eller saksnummer.

2. Klikk på Status velg filter; pågående, venter godkjenning, rettslig tiltak og på vent, lagre filter

Huk av i boksen og klikk pause eller trekk inkassosak.

Du kan også stanse saken når du klikker på debitor-navnet og et nytt vindu åpnes:

*Det er ikke nødvendig med beskjed om hvorfor saken ble stanset, men det kan evt kjapt informeres til oss via Chat; oppgi enten saksnummer eller fakturanr. og skriv kort en årsak.

Eventuelle påførte rettsgebyr kan faktureres oppdragsgiver. se pkt. 4.7 for vilkår.