Det kan virke forvirrende med vår innlogging dersom du skal inn i kundeweb for første gang. Det er nemlig et stort skille mellom Registrer deg/Sign up og vanlig "logg inn". Begge ser nesten lik ut, men det er altså en vesentlig forskjell for om du kommer inn eller ikke ved opprettelse av en bruker.

Alle må nemlig verifiser sin e-post for å gjennomføre brukerinnlogging.

Da kan du enten gå rett til "Bli kunde", fyll inn din epost og lag et passord, eller du velger logg inn, men klikker deretter på registrer deg, sign up. Dette gjelder uansett om du har:

1. Blitt overført fra fiken (da er selskapet ditt allerede onboardet og du må benytte epost som er oppført i Fiken),

2. Om du er blitt lagt til av noen opp mot et selskap/byrå

3. Om du vil opprette bruker mot ditt selskap.