Å sende faktura til inkasso fra Fiken er veldig enkelt. Dersom en faktura møter kriteriene for å sendes til inkasso (forfalt for 14 dager siden eller mer) vises det en knapp for dette inne på selve fakturabildet, som heter "start inkassoprosess". Første gang du gjør dette får du opp en enkel avtale som må godkjennes, og så er du i gang.

Alt regnskapsføres automatisk, og du kan enten følge med i fakturabildet i Fiken eller i Kravia sin kundeweb dersom du vil - men det er ikke nødvendig.

Du kan også sende faktura til inkasso direkte fra fakturaoversikten på Salg -> Faktura-/salgsoversikt, eller inngå avtale med Kravia under menyvalget Foretak -> Abonnement/Moduler.

I utgangspunktet skal det heller ikke være nødvendig for deg å gjøre noe mer, resten av prosessen går av seg selv så fremt ikke Kravia har behov for mer informasjon. I så fall tar Kravia kontakt med deg. Du vil også få oppdateringer underveis på saken.